Better than you ever expected...... 

Uw Partner in Licht en Geluid Producties

Radek Light&Sound Productions heeft VCA en NEN 3140 certificaten ..... 

 


Sinds juli 2020 zijn wij verhuisd van Schiehal te Delft naar 's-Gravenzande. Onze nieuwe loods is te vinden op Zanddijk 32 D.  


Vanaf dit jaar is Radek Light&Sound Productions aangesloten bij Vereniging Technisch Toeleverancier Evenementen. De VTTE behartigt de belangen van aangesloten leveranties van audio-visuele middelen in de culturele, publieke en zakelijke evenementenbranche. 
Alweer een uitbreiding van onze "moving head" assortiment. Vanwege grote vraag hebben wij twaalf nieuwe Robe Robin 300E Beam aangeschaft. Waarom keuze van deze armaturen? Omdat Robe een toonaangevend fabrikant is op dit moment en  omdat wij met deze armaturen iedere productie een moderne "look" kunnen geven.

 


 

 

 

Service en kwaliteit van de producten staat bij Radek Light&Sound Productions hoog in het vaandel. Daarom hebben wij aan onze verhuurprogramma toegevoegd een aantal Sennheisers 2000 serie sets. Deze sets bestaan uit twee dubbele Sennheiser EM 2050 ontvangers met twee AD 3700 richt-antennes. de handhelds zijn voorzien van Neumann KK 205 BK koppen. Natuurlijk kunnen wij deze sets ook leveren met Sennheiser SK 2000 beltpacks met DPA 4066 headsets microfoons.


 

Ook dit jaar verzorgend Radek Light&Sound Productions techniek bij een aantal optredens van Blech Bizarr. Wat hebben wij zin in om met deze bikkels op pad gaan. Wist u dat Blech Bizarr vorig jaar ook optrad in Oostenrijkse Ort in Innkreis tijdens de " Woodstock der Blasmusik"

 


 

 

 

High End Systems HOG 4 Super Widget. Dit is de nieuwe aanwinst van onze licht afdeling. Met deze apparaat kunnen wij een aantal universe van onze Hog lichttafels uitbreiden of kunnen wij deze in combonatie met een Hog On PC als back-up gebruiken.

 


 

Dit jaar verzorgen wij complete technische productie voor de theater voorstelling "De Dag Dat Ik Robert Long Ontmoette". De vertolkers van Longs werk zijn Julia Herfst, Maaike Widdershoven, Roberto De Groot en Wil van der Meer. Zij worden begeleid door combo onder leiding van Peter van der Zwaag. In totaal bezoeken wij meer dan dertig theaters.


E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn